BDG Beveiliging uit Barneveld neemt collega bedrijf over.
Geplaatst op: Woensdag 23 Augustus 2017

BDG Beveiliging uit Barneveld neemt collega bedrijf over.

Per 1 augustus heeft BDG Beveiliging de diensten / contracten overgenomen van Dogs Security Services (DSS)  uit Bennekom en Veenendaal.  

Alle medewerkers zijn 1 op 1 overgenomen en directie van DSS begeleid de volledige overgang, waardoor de kennis van de dienstverlening  nadrukkelijk aanwezig blijft. 

Het werkgebied van Dogs Security Services sluit perfect aan bij het werkgebied van BDG Beveiliging, waardoor er een grote regio  nog professioneler en efficienter de dienstverlening kan worden aangeboden.
Door deze overname is  onze marktpositie  in Midden Nederland enorm verstevigd, wat de kwaliteit, flexibiliteit en de continuïteit in de dienstverlening ten enkel ten goede komt. 

Herman van Schaik, directeur van BDG Beveiliging, DSS Beveiliging heeft een mooi en trouw klantenbestand  en door deze overname worden wij nu niet alleen kwalitatief sterker, maar de opdrachtgevers van DSS kunnen  nu ook gebruik maken van ons goed geautomatiseerde digitale klant portal. 

DSS was een mobiele surveillance specialist, de klanten kunnen nu ook gebruik maken van de andere diensten van BDG Beveiliging, de totaalleverancier met één aanspreekpunt voor uw volledige beveiligingsvraagstuk.  Transparantie en duidelijk aangeven hoe wij opereren in de beveiligingsbranche is een doelstelling die wij al jaren aanbieden, mede daardoor maakt BDG Beveiliging een gezonde groei  door.

De kwaliteit van onze dienstverlening is geborgd in het VEB Keurmerk.(Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven)
Voor meer informatie  van BDG Beveiliging  mail naar  info@bdgbeveiliging.nl of bel met 0342-404070.

« Terug naar het overzicht