Voorthuizen safe met BDG Beveiliging
Geplaatst op: Dinsdag 18 April 2017

Voorthuizen safe met BDG Beveiliging

VOORTHUIZEN - Voorthuizense ondernemers kunnen gaan participeren in een collectief beveiligingsproject dat wordt uitgevoerd door BDG Beveiliging.

Voorthuizen is nog altijd redelijk vaak doelwit van grotere en kleinere criminaliteit, legt Herman van Schaik uit namens BDG Beveiliging. “Daarom zijn we met de Voorthuizense ondernemers en met de stichting Keurmerk Veilig Ondernemen aan het kijken hoe we nog een slag kunnen maken op het gebied van de veiligheid.”

Uitkomst is dat er een collectief beveiligingsproject wordt opgestart. Dit project bestaat uit het preventief surveilleren op wisselende tijden in de nachtelijke uren langs bedrijven die deelnemen aan het project. “Daarin werken we uiteraard samen met de politie en ondernemers, en gaan we uit van een hoge preventieve werking.”

Eén aanspreekpunt
Voorthuizense ondernemers die deelnemen krijgen dus extra surveillance. BDG kan vervolgens ook alle alarmmeldingen afhandelen waarbij ondernemers alleen wakker gebeld worden bij echte calamiteiten. Ook kan BDG Beveiliging de aansluiting op de alarmcentrale en het onderhoud van het alarmsysteem verzorgen. “Het mooie is dat ondernemers daarbij altijd maar één aanspreekpunt hebben voor alle beveiligingsvragen.”
BDG Beveiliging heeft vertrouwen in de levensvatbaarheid van het project en heeft dan ook geen eis (zoals in een eerder traject het geval was) voor een minimaal aantal deelnemers, vult contactpersoon Michel Vierhout aan. “We gaan dus sowieso van start. We hebben ruime ervaring in de opstart van vergelijkbare projecten. Uiteraard voldoet BDG Beveiliging aan alle wettelijke eisen en zijn ze VEB gecertificeerd.” Wie interesse heeft in het project kan contact opnemen via 0342-404070 of verkoop@bdgbeveiliging.nl.

« Terug naar het overzicht