• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Beveiligingsbedrijf Amersfoort | Gratis overstapservice

  Beveiligingsbedrijf in Amersfoort: ontdek onze uitstekende services

  Wanneer u op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf in Amersfoort, kunt u bij BDG Beveiliging terecht. Met meer dan 25 jaar ervaring in beveiliging zijn wij dé specialist in Amersfoort. Service en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij leren u graag kennen en kunnen u alles vertellen over ons uitgebreide pakket aan dienstverlening.

  Totaalleverancier op het gebied van beveiliging

  Mobiele surveillance

  Objectbeveiliging

  Receptiediensten

  Collectieve beveiliging

  Tijdelijke beveiliging

  Hoog gekwalificeerd personeel

  BDG Beveiliging is hét servicegerichte beveiligingsbedrijf in Amersfoort. Wij geloven dat de beste dienstverlening tot stand komt door betrokken beveiligers die net dat stapje extra zetten. Al onze beveiligers hebben hét BDG DNA-profiel en onderscheiden zich door hun servicegerichtheid, uitstraling en proactieve houding. Daarnaast zijn het natuurlijk uitstekende beveiligers. Uiteraard zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie VEB, waardoor wij ook wettelijk aan alle eisen voldoen. Wij nemen altijd de tijd om u te leren kennen en hebben voor iedere klus de ideale kandidaat.

  BDG Beveiliging in ...

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  Meest complete beveiligingsbedrijf van Amersfoort

  Wij zijn totaalleverancier op het gebied van beveiligen en hebben voor iedere situatie een passende oplossing. Van objectbeveiliging en receptiediensten tot de verhuur van mobiele alarm- en camerasystemen. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot collectieve beveiliging waarbij u samen met een groep een afgebakend gebied kunt laten beveiligen en natuurlijk mobiele surveillance. Wat u ook wilt beveiligen, wie een beveiligingsbedrijf zoekt in Amersfoort vind met één telefoontje naar BDG Beveiliging alles wat hij nodig heeft.

  beveiligings diensten van BDG in...

  Onze overstapservice

  De mobiele surveillance is één van de diensten van ons beveiligingsbedrijf in Amersfoort. Onze surveillanten zijn beveiliger, gastheer, en handyman in één. Gespecialiseerd in het verzorgen van korte dienstverlening staan zij 24 uur per dag paraat voor afroepdiensten en het oplossen van ad-hocsituaties. Een overzicht van hun services:

  • openingsrondes, veiligheids- en sluitrondes
  • interne of externe preventieve controlerondes
  • personeelsbegeleiding
  • visitaties

  Bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener? Wilt u graag overstappen? Maak dan gebruik van onze speciale BDG Overstapservice. Wij regelen alles voor u. Van tijdige opzegging tot de communicatie met de alarmcentrale en de sleuteloverdracht. Meer weten? Neem contact op met een van onze medewerkers!

  Direct een objectbeveiliging regelen of een gratis offerte

  Op zoek naar een objectbeveiliger of gebruik maken van onze receptiediensten? Of wilt u graag overstappen naar de mobiele surveillance van een excellent beveiligingsbedrijf in Amersfoort. Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen voorzien van een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch op 0342 – 404070, door te mailen naar info@bdgbeveiliging.nl of het contactformulier op onze website in te vullen.