• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Objectbeveiliging

  Objectbeveiliging van BDG Beveiliging

  Het beveiligen van gebouwen en terreinen was vroeger met name een noodzaak ’s avonds, ’s nachts en tijdens de weekenden. Tegenwoordig is ook overdag professioneel toezicht gewenst op bijvoorbeeld bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen. In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk. Bedrijven worden namelijk steeds vaker geconfronteerd met diefstal, fraude, vernielingen, inbraak of een onveilig gevoel bij de eigen medewerkers. Met objectbeveiliging wordt de beveiliging van gebouwen en terreinen én de veiligheid van de medewerkers en bezoekers geborgd.

  Foto Beveiliger BDG Beveiliging porto - gastheerschap objectbeveiliging

  Eigenschappen van onze objectbeveiligers

  BDG Beveiliging beschikt over goed opgeleide objectbeveiligers die niet alleen zorg dragen voor de beveiliging van het object maar tevens weten wat er moet gebeuren als zich een onveilige situatie voordoet. Onze objectbeveiligers kunnen voor korte of langere termijn flexibel worden ingezet bij een opdrachtgever. Denk hierbij aan huismeesters, brandwachten, evenementenbeveiligers of receptionistes. Objectbeveiligers kunnen bij onverwachte gebeurtenissen of bij calamiteiten ook op ad hoc basis ingezet worden. Onze afdeling P & O besteedt dan veel aandacht aan de selectie van de medewerkers, de juiste man of vrouw op de juiste stoel is daarbij het doel. Want een betrokken beveiliger is gemotiveerder en zorgt met het BDG DNA- profiel voor net dat beetje meer in kwaliteit van dienstverlening. Onze mensen maken dan ook het verschil in de kwaliteit van de dienstverlening.

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  Gastheerschap en ontzorgen

  Naast het hogere kwaliteitsgevoel dat wij onze opdrachtgevers geven zal ook de tevredenheid van uw medewerkers hierdoor omhoog gaan. Juist in gastheerschap en het ontzorgen van onze klanten kan en wil BDG Beveiliging het verschil maken. Is gastheerschap binnen uw organisatie van groot belang, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze beveiligers zien er namelijk verzorgd en representatief uit en gedragen zich in eerste instantie als gastheer, en pas als een beveiliger indien dat nodig is.

  Bij de overname van bestaande overeenkomsten kunnen wij medewerkers overnemen van uw huidige leverancier om ervaring en kennis binnen de opdracht te houden. Wilt u echter met een nieuw team starten of een geheel nieuw project dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u regelen. Meer weten over onze verfrissende aanpak? Of wilt u een beveiligingsplan van ons ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

  objectbeveiliging door BDG Beveiliging