• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Over ons

  Over BDG Beveiliging

  BDG Beveiliging is een particulier beveiligingsbedrijf op het gebied van beveiligingsdienstverlening. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld met daarnaast surveillance opstart kantoren in de regio. Onze diensten kunnen wij landelijk aanbieden, het zij vanuit eigen beheer dan wel met onze vaste geselecteerde partners.

  Wij zijn een jong bedrijf, maar hebben wel meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Met al onze kennis en ervaring is BDG Beveiliging uw totaalleverancier op het gebied van beveiliging.

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  De missie en visie van BDG Beveiliging:

  Beveiligen is mensenwerk en onze mensen maken het verschil. Onze beveiligers worden dan ook zorgvuldig geselecteerd op het BDG DNA-profiel. Dat betekent dat onze mensen net dat beetje meer geven in dienstverlening, uitstraling, een pro- actieve houding hebben en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daardoor kunnen wij voor u het verschil kunnen maken. Wij schrijven DIENSTVERLENING dan ook nog met hoofdletters.

  onze beveiliger BDG beveiliging

  Platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen

  BDG Beveiliging heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen, onze opdrachtgevers kennen ons en wij kennen onze opdrachtgevers. De persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers staat garant voor een volledige inzet van 24 uur per dag voor uw veiligheid.

  Verzekerd van onze volledige aandacht

  Onze organisatie kenmerkt zich door een no nonsens mentaliteit, gekoppeld aan een hoge betrokkenheid en een pragmatische instelling. Elke opdrachtgever dient als referentie gehanteerd te kunnen worden. Omdat BDG Beveiliging goede referenties nastreeft, bent u altijd verzekerd van onze volledige aandacht en inzet.

  Heldere afspraken staan aan de basis van onze flexibele dienstverlening. Laat u ook eens verrassen door onze verfrissende aanpak tegen scherpe maar verantwoorde tarieven.

  Wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen

  BDG Beveiliging heeft van het Ministerie van Justitie als toelatingsnummer ND 4138 ontvangen. Het is goed om te weten dat onze medewerkers periodiek worden gescreend waardoor u altijd verzekerd bent van de inzet van vakbekwame en betrouwbare medewerkers door BDG Beveiliging.
  Het keurmerk van de brancheorganisatie Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) garandeert onze opdrachtgevers dat wij naast alle wettelijk eisen aan hoge kwaliteitseisen voldoen.
  Wij staan borg voor een efficiënte bewaking van uw eigendommen en onze beveiligers zijn u graag van dienst.