• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Beveiligingsbedrijf Enschede | Specialist in dienstverlening

  Beveiligingsbedrijf in Enschede: maak kennis met onze services

  Uw beveiliging uitbesteden aan een beveiligingsbedrijf in Enschede? BDG Beveiliging is een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat zich onderscheidt door excellente dienstverlening. Dit realiseren wij allereerst, door tijdens het gratis intakegesprek dat wij aanbieden goed naar u te luisteren. De tweede pijler is ons personeel dat door zorgvuldige selectie, screening en gedegen training niet alleen uitblinkt in beveiligen, maar ook op het gebied van service. Tot slot dragen wij het keurmerk van de brancheorganisatie Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Zo bent u altijd verzekerd van uitstekende beveiliging en dito service.

  Totaalleverancier op het gebied van beveiliging

  Mobiele surveillance

  Objectbeveiliging

  Receptiediensten

  Collectieve beveiliging

  Tijdelijke beveiliging

  Representatieve beveiliging

  Op zoek naar representatieve beveiligers in Enschede voor uw bedrijf of evenement? Beveiligingsbedrijf BDG heeft een reputatie op het gebied van excellente dienstverlening hoog te houden, en beschikt over de juiste mensen. Onze beveiligers blinken naast beveiligen namelijk ook uit in dienstverlening. Als gastheer of vrouw zijn zij een voortreffelijk visitekaartje voor uw bedrijf of evenement. Maar als de situatie erom vraagt treden zij tevens adequaat op als beveiliger. Ook zijn zij in staat om receptie en servicetaken uit te voeren.
  Gebruik maken van onze beveiligers betekent de zekerheid dat uw bedrijf met verve vertegenwoordigd wordt door professionals.

  BDG Beveiliging in ...

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  Services en diensten van BDG Beveiliging

  Beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging in Enschede beschikt over een groot assortiment aan beveiligingsservices. Naast natuurlijk objectbeveiliging en mobiele surveillance kunnen wij u ook van dienst zijn bij het organiseren van collectieve beveiliging, bijvoorbeeld met een groep winkeliers. Dit heeft een hoog preventief karakter. Door een uitgebreide samenwerking met alle betrokken partijen en een snelle informatie-uitwisseling zal het aantal calamiteiten afnemen. Voor deze en andere services kunt u bij BDG Beveiliging in Enschede terecht. Wij leveren onder andere:

  • Mobiele surveillance
  • Collectieve beveiliging
  • Tijdelijke beveiliging (camerasystemen en alarmsystemen)
  • Objectbeveiliging / objectbeveiliger
  • Receptiediensten

  beveiligings diensten van BDG in...

  24/7 beveiligd in Enschede

  Beveiligingsservices afnemen bij BDG Beveiliging is een fluitje van een cent. U maakt een afspraak voor een gratis intakegesprek waarin wij u beter leren kennen. Vervolgens stellen wij een persoonlijk beveiligingsplan voor u op. Met ons uitgebreide assortiment aan beveiligingsservices en representatieve personeel vinden wij altijd een solide oplossing die u bevalt. Zo kunt u de beveiliging met een gerust hart aan ons over kunt dragen. Voor meer informatie of een intakegesprek kunt u gerust contact opnemen met BDG Beveiliging

  Neem contact op voor een gratis intakegesprek

  Neem eenvoudig een beveiligingsbedrijf uit Enschede in de arm voor objectbeveiliging, receptiediensten, mobiele surveillance of een andere dienst. U bereikt BDG Beveiliging door te bellen naar 0342 – 404070, een mail sturen naar info@bdgbeveiliging.nl of het contactformulier op de website invullen.