• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Tijdelijke beveiliging

  Verhuur mobiele alarm- en camerasystemen

  BDG Beveiliging is al jaren de specialist in het tijdelijk beveiligen en bewaken van uw eigendommen. Wanneer er sprake is van een tijdelijk verhoogd risico dan zijn onze mobiele alarmsystemen de oplossing. Wij plaatsen onze systemen onder andere bij faillissementen, bouw en verbouw van panden of woningen, maar ook in opslagloodsen die tijdelijk gebruikt worden of bij leegstand. De systemen melden altijd door naar onze erkende alarmcentrale met eventueel daaraan gekoppeld alarmopvolging door onze surveillancedienst. Met onze systemen kunnen wij ruimtes tot wel 12000 m2 efficiënt bewaken.

  Tijdelijke beveiliging op een uitdagende locatie

  Ook als er geen stroom aanwezig is op uw locatie hebben wij de pasklare oplossing. Systemen die volledig autonoom en voor een lange periode op batterijen werken. Voor zaken met een spoedeisend karakter hebben wij alarmsystemen kant en klaar geprogrammeerd op voorraad. Deze kunnen wij vaak al binnen enkele uren plaatsen. En uiteraard kunnen wij uw locatie ook voorzien van mobiele camerasystemen, voor zowel binnen als buiten hebben wij passende systemen beschikbaar.

  tijdelijke beveiliging alarm systeem BDG

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  tijdelijke beveiliging BDG Auto met opschrift

  Onze tijdelijke beveiliging ontzorgt

  Tijdelijke beveiliging van A tot Z door ons geregeld. Plaatsing, aansluiting op een erkende alarmcentrale en indien gewenst met alarmopvolging door onze eigen surveillancedienst, of vanuit ons landelijk netwerk. Onze alarmsystemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen waardoor er bijna geen loze meldingen zijn.  Al onze systemen zijn gebruiksvriendelijk en op eenvoudige wijze te bedienen, uiteraard krijgt u vooraf een uitleg en een verkorte handleiding per mail.

  Vragen over onze tijdelijke beveiliging?

  Benieuwd naar onze tijdelijke beveiliging? Bel gerust en vraag naar de mogelijkheden die wij voor uw specifieke situatie kunnen bieden. De huur van onze alarmsystemen en camera’s is al mogelijk vanaf een periode van enkele dagen. Zie onze website www.bdg-tijdelijkebeveiliging.nl voor meer informatie.

  U kunt bij andere vragen ook gerust contact met ons opnemen. Vul hieronder het contactformulier in, bel 0342 – 404070 of stuur een mail naar info@bdgbeveiliging.nl. We helpen u graag.