• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Kwaliteit

  Langdurige relaties met opdrachtgevers

  Ons kwaliteitsmanagementsysteem is onder andere in het leven geroepen zodat wij een continu proces waarborgen dat zorgt voor kwaliteitsverbetering. De zorg voor u als de opdrachtgever dient hierbij als de primaire input.

  BDG Beveiliging gaat voor langdurige relaties met haar opdrachtgevers. Dit is alleen mogelijk bij een goede kwaliteit tegen een scherpe maar verantwoorde tariefstelling. Alle processen en procedures zijn vastgelegd in ons kwaliteitshandboek. Ons kwaliteitshandboek is gebaseerd op de normeringen van de brancheorganisaties en de gestelde eisen voor een ISO 9001 certificering.

  Kwaliteitscontrole middels interne audits

  De kwaliteit van onze service wordt ook gecontroleerd door middel van interne audits bij BDG Beveiliging. Hiermee garanderen wij dat de voorwaarden die in de gesloten overeenkomst staan met u als opdrachtgever volledig worden nageleefd.

  Het belangrijkste is echter hoe onze opdrachtgevers de kwaliteit van onze dienstverlening en de inzet van onze medewerkers ervaren. Daarom gaan wij geregeld met u in overleg en wordt minimaal 20% van ons klantenbestand jaarlijks per mail benaderd voor een klanttevredenheidsonderzoek.

  Op basis van deze uitkomsten zal het managementteam verder gaan sturen.

  Foto Herman BDG Beveiliging schuin - Kwaliteit

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  Logo Erkend Leerbedrijf BDG Beveiliging
  Logo VEB Erkend Beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging

  Verantwoording om proactief te reageren

  Omdat onze medewerkers dagelijks worden geconfronteerd met uw locatie(s) ligt bij hen ook de verantwoording om proactief te reageren bij eventuele knel- en/of verbeterpunten. Dit is een vast agendapunt op onze periodieke werkoverleggen.Door de korte lijntjes binnen BDG Beveiliging en de geregelde contactmomenten komen deze punten vaak zelfs al eerder naar voren.

  De uitspraak ‘ elke opdrachtgever is een referent‘  betekent dat wij voor elke opdrachtgever ons beste beentje voor zetten. En als het kan doen we zelfs nog een beetje meer.

  Contact met ons beveiligingsbedrijf

  Wilt u onze kwaliteit ervaren en gebruik maken van onze beveiligingsdiensten? Neem dan direct contact met ons op! Vul hieronder het contactformulier in, bel ons via 0342 – 404070 of stuur een e-mail naar info@bdgbeveiliging.nl. Wij helpen u graag verder.