• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Receptiediensten

  Receptiediensten van BDG Beveiliging

  Het eerste (oog)contact tussen uw klanten en uw organisatie is belangrijk, en dient gastvrij en professioneel te verlopen. En dan maakt het niet uit of dat contact telefonisch, online of fysiek bij u op locatie is. Niets is zo kwalijk als een onaardige telefoonstem of een onbehulpzame medewerker achter de balie. Dit zal sowieso een ‘onuitwisbare’ indruk achterlaten bij de beller of bezoeker. De medewerkers van BDG Receptiediensten weten dat als geen ander.

  Daarom is het van groot belang dat op deze plek de juiste mensen worden ingezet. Met BDG Receptiediensten haalt u professionele gastvrouwen en gastheren in huis die ervoor zorgen dat elk contactmoment met uw bezoekers of bellers een positieve ervaring wordt. Uw bezoekers voelen zich hierdoor meer dan welkom. Dat is het belangrijkste doel van onze medewerkers en dat maakt BDG zich onderscheidt in de dienstverlening.

  Kiezen voor BDG Receptiediensten

  BDG Receptiediensten is uw partner voor het uitbesteden van uw receptie (outsourcing), receptiediensten en hospitality services.

  Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen we gastvrouwen / gastheren inzetten als beveiliger in een beveiligings-uniform of in een verzorgd uniform zonder de beveiligingskenmerken. Ook is in overleg het gebruik van kleding van de opdrachtgever, zoals een uniform, mogelijk.

  Receptiediensten Beveiliging Foto

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  receptiedienst laten doen door BDG beveiligers

  Takenpakket van onze servicemedewerkers

  Onze servicemedewerkers kunnen naast hun beveiligingswerk bijvoorbeeld ook receptie- en servicetaken verrichten. De activiteiten worden uitgevoerd naar wens van de klant en omvatten onder meer toegangscontrole, terrein- en monitorbewaking, sleutelbeheer, ontvangen van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon. Ook bij de inzet van gastvrouw / gastheer die niet als beveiliger worden ingezet kan een hoog veiligheidsbewustzijn worden bijgebracht.

  Contact opnemen

  Wilt u meer informatie over de outsourcing/uitbesteding van uw receptiediensten aan BDG Receptiediensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bijvoorbeeld via het onderstaande contactformulier.