• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Beveiligingsbedrijf Harderwijk | Vrijblijvend intakegesprek (gratis)

  Beveiligingsbedrijf in Harderwijk: representatieve beveiligers

  Wanneer u op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf in Harderwijk dat naast beveiligen ook uitblinkt in dienstverlening, bent u bij BDG Beveiliging aan het juiste adres. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in beveiliging, en beschikken over een ruim arsenaal aan diensten en services. Daarnaast hebben wij in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van dienstverlening. Deze wordt gewaarborgd door middel van training en een zorgvuldige selectie van onze beveiligers. De eigenschappen uitstraling, proactiviteit en servicegerichtheid zijn ruimschoots in hen vertegenwoordigd. Daarmee zijn zij uitstekend in staat om uw bedrijf op correcte wijze te vertegenwoordigen. Meteen beveiliging inhuren? Neem dan direct contact op voor een gratis intakegesprek!

  Totaalleverancier op het gebied van beveiliging

  Mobiele surveillance

  Objectbeveiliging

  Receptiediensten

  Collectieve beveiliging

  Tijdelijke beveiliging

  Onze beveiligers maken het verschil

  Op zoek naar representatieve beveiligers om uw bedrijf te vertegenwoordigen? BDG Beveiliging in Harderwijk beschikt over goed getrainde professionals die allemaal hun mannetje (of vrouwtje) staan. Zij worden specifiek geselecteerd op een dienstverlenend karakter, uitstraling en integriteit. Hun toewijding en betrokkenheid verzekert u ervan dat uw beveiliging bij ons in goede handen is. Van objectbeveiligers tot receptiediensten en hospitality services. BDG Beveiliging heeft voor ieder bedrijf de meest geschikte kandidaat in huis.

  BDG Beveiliging in ...

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  BDG Beveiliging Harderwijk: onze services en diensten

  Beveiligingsbedrijf BDG levert een variëteit aan diensten en services op het gebied van beveiliging. Zo beschikken wij uiteraard over mobiele surveillance en bieden wij receptiediensten aan. Maar wist u dat BDG Beveiliging u ook kan helpen bij de organisatie van collectieve dienstverlening. Hierbij helpen wij een groep, bijvoorbeeld een groep winkeliers om de veiligheid in een bepaald gebied te vergroten. Hier gaat een grote preventieve werking van uit. Indien nodig kunnen wij ook een commercieel plan opstellen om het draagvlak in het gebied te vergroten en ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk partijen deelnemen en het aantal meelifters beperkt blijft. Een selectie van de diensten die ons beveiligingsbedrijf aanbiedt vindt u hieronder:

  • Mobiele surveillance
  • Collectieve beveiliging
  • Tijdelijke beveiliging (camerasystemen en alarmsystemen)
  • Objectbeveiliging / objectbeveiliger
  • Receptiediensten

  beveiligings diensten van BDG in...

  Snel 24/7 beveiligd in Harderwijk

  Beveiligingsbedrijf BDG is uw ideale partner voor het uitbesteden van uw beveiliging in Harderwijk. Vakkundig, efficiënt en met een hoog serviceniveau waken wij 24/7 over uw eigendommen. Onze beveiligers blinken naast beveiligen namelijk ook uit in dienstverlening. Zo zijn zij bijvoorbeeld ook bedreven in het uitvoeren van receptie en servicetaken. Met een beveiliger van BDG Beveiliging bent u ervan verzekerd dat u met verve vertegenwoordigd wordt bij uw bedrijf of evenement. Ook de zorg van uw beveiliging overdragen aan een professioneel beveiligingsbedrijf in Harderwijk? Neem dan contact op voor een gratis intakegesprek!

  Gratis intakegesprek bij beveiligingsbedrijf BDG

  Snel een beveiligingsbedrijf inhuren in Harderwijk? Neem dan contact op met BDG Beveiliging. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met objectbeveiliging, receptiediensten en mobiele surveillance. U kunt ons bellen op 0342 – 404070, mailen naar info@bdgbeveiliging.nl of door het contactformulier in te vullen op de website.