• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Beveiligingsbedrijf Houten | Gratis intake

  Beveiligingsbedrijf in Houten: beveiliging met een hoog serviceniveau

  Goed beveiligd zijn door een professioneel beveiligingsbedrijf in Houten? BDG Beveiliging is een ervaren beveiligingsbedrijf dat dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Wij weten als geen ander dat een beveiliger een visitekaartje is van uw bedrijf. Onze beveiligers zijn representatief en worden zorgvuldig geselecteerd op zaken als uitstraling en dienstverlenende eigenschappen. Zij zijn in eerste instantie gastheer of gastvrouw, maar treden indien nodig adequaat op als beveiliger. Een overeenkomst met ons begint met een vrijblijvend intakegesprek waarin wij de tijd nemen om u te leren kennen en de beveiligingsbehoefte af te tasten. Vervolgens stellen wij een persoonlijk beveiligingsplan voor u op en draagt u de beveiliging aan ons over. Bel direct voor een gratis intakegesprek!

  Totaalleverancier op het gebied van beveiliging

  Mobiele surveillance

  Objectbeveiliging

  Receptiediensten

  Collectieve beveiliging

  Tijdelijke beveiliging

  Representatieve beveiligers

  BDG Beveiliging beschikt over representatieve beveiligers die naast uitstekend beveiligen ook uitblinken op het gebied van dienstverlening. Al onze medewerkers zijn gescreend en zorgvuldig geselecteerd op eigenschappen als uitstraling, integriteit en servicegerichtheid. Zij zijn betrokken bij hun opdrachtgever en zetten graag een stapje extra. Dus bent u op zoek naar representatieve beveiligers die u met verve vertegenwoordigen op uw bedrijf of evenement, dan bent u bij beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging aan het juiste adres.

  BDG Beveiliging in ...

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  Dienstenaanbod BDG Beveiliging Houten

  Ons beveiligingsbedrijf in Houten beschikt over een riant dienstenaanbod op het gebied van beveiliging. Naast het bewaken van uw eigendommen zijn wij ook uw partner op het gebied van receptiediensten en hospitality services. Dit zijn excellente beveiligers die naast hun beveiligingswerk ook in staat zijn om receptie en service taken uit te voeren. Daarnaast beschikken wij onder andere over:

  • Mobiele surveillance
  • Collectieve beveiliging
  • Tijdelijke beveiliging (camerasystemen en alarmsystemen)
  • Objectbeveiliging / objectbeveiliger
  • Receptiediensten

  beveiligings diensten van BDG in...

  Direct 24/7 beveiligd in Houten

  Direct uw beveiliging uitbesteden aan een professioneel beveiligingsbedrijf in Houten? BDG Beveiliging biedt een groot aantal diensten aan op het gebied van beveiliging en beschikt over representatief personeel. Wij bieden u een gratis intakegesprek aan en luisteren goed naar uw wensen. Vervolgens stellen wij een beveiligingsplan voor u op en nemen wij u de beveiliging uit handen. Meer informatie of direct een gratis intakegesprek? Neem dan contact op met BDG Beveiliging!

  Gratis intakegesprek bij beveiligingsbedrijf BDG in Houten

  Snel beveiliging inhuren bij een professioneel beveiligingsbedrijf in Houten? Dan bent u bij BDG Beveiliging aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot dienstenpakket waaronder: objectbeveiliging, receptiediensten en mobiele surveillance. U kunt een gratis intakegesprek aanvragen door ons te bellen op 0342 – 404070, een mail te sturen naar info@bdgbeveiliging.nl of door het invullen van het contactformulier op de website.