• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Beveiligingsbedrijf Leiden | Gratis intake

  Beveiligingsbedrijf in Leiden: maakt het verschil in dienstverlening

  Op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Leiden met een uitstekende dienstverlening? BDG Beveiliging heeft ruim 25 jaar ervaring in beveiliging en heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van dienstverlening. Wij weten dat een beveiliger een visitekaartje is voor uw bedrijf. Wij houden hier rekening mee tijdens de selectieprocedure van ons personeel. Door een goede screening en gerichte training, blinken zij uit als zowel beveiliger als dienstverlener en bent u verzekerd van een representatieve vertegenwoordiging van uw bedrijf. Meer weten? Bel ons en vraag om een gratis intakegesprek!

  Totaalleverancier op het gebied van beveiliging

  Mobiele surveillance

  Objectbeveiliging

  Receptiediensten

  Collectieve beveiliging

  Tijdelijke beveiliging

  Beveiliger en dienstverlener in één

  Een beveiliger van BDG Beveiliging is in de eerste plaats een gastheer of gastvrouw, maar zal zo nodig adequaat optreden als beveiliger. Zij zijn flexibel en kunnen voor korte of langere termijn worden ingehuurd. Na een zorgvuldige selectie en gerichte training blinken zij op beide gebieden uit. Naast objectbeveiligers bieden wij ook receptiediensten en hospitality services aan. Naast dat deze beveiligers excellent werk verrichten, zijn zij ook in staat om receptie- en servicetaken uit te voeren. Zo zetten ze graag een stapje extra om uw gasten optimaal van dienst te zijn.

  BDG Beveiliging in ...

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  Ontdek ons ruime dienstenaanbod

  Beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging in Leiden beschikt over een ruime selectie aan beveiligingsmogelijkheden. Naast beveiligers in persoon beschikken wij ook over tijdelijke opties in de vorm van mobiele camera’s en alarmsystemen. Huren is al mogelijk vanaf enkele dagen. Voor spoedgevallen hebben wij voorgeprogrammeerde systemen die al al in enkele uren geplaatst kunnen worden. De bediening is eenvoudig en onze systemen zijn in staat om oppervlaktes tot wel 12.000 m² efficiënt bewaken. Ze zijn aangesloten op een erkende alarmcentrale. De signaalopvolging gebeurt door onze eigen mobiele surveillance of door dekking vanuit ons landelijke netwerk. Voor deze en andere services kunt u terecht bij ons beveiligingsbedrijf in Leiden. Wij bieden onder andere het volgende aan:

  • Mobiele surveillance
  • Collectieve beveiliging
  • Tijdelijke beveiliging (camera- en alarmsystemen)
  • Objectbeveiliging / objectbeveiliger
  • Receptiediensten

  beveiligings diensten van BDG in...

  BDG Beveiliging: 24/7 beveiligd in Leiden

  Weten dat u goed beveiligd bent geeft rust. Besteed daarom ook uw beveiliging uit aan BDG Beveiliging. Wij zijn een een vakkundig beveiligingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. We beschikken over een groot dienstenpakket en representatieve beveiligers. Tijdens het intakegesprek dat wij u gratis aanbieden nemen wij de tijd om naar uw wensen te luisteren. Vervolgens stellen wij op basis hiervan een beveiligingsplan op zodat u weet wat u van ons kan verwachten. Vervolgens neemt BDG u de beveiliging uit handen en bent u ervan verzekerd dat uw eigendommen in goede handen zijn. Bel ons voor meer informatie of een gratis intake!

  Gratis intakegesprek bij beveiligingsbedrijf BDG in Leiden

  Wilt u uw beveiliging uitbesteden aan een professioneel beveiligingsbedrijf in Leiden met een uitstekende dienstverlening? BDG Beveiliging beschikt over representatieve beveiligers en biedt objectbeveiliging, receptiediensten en mobiele surveillance aan. Voor meer informatie of een gratis intakegesprek kunt u ons bellen op: 0342 – 404070, mailen naar info@bdgbeveiliging.nl of het contactformulier invullen op de website.