• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Beveiligingsbedrijf Nieuwegein | Neem vrijblijvend contact op

  Beveiligingsbedrijf in Nieuwegein: ruim 25 jaar ervaring

  Beveiligd worden door een beveiligingsbedrijf in Nieuwegein met een uitstekende dienstverlening? BDG Beveiliging levert een totaalpakket aan diensten aan op het gebied van beveiliging. Met ruim 25 jaar ervaring en gecertificeerd door brancheorganisatie Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) kunt u bij ons vertrouwen op hoogstaande kwaliteit. Ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend kennis met ons maken door gebruik te maken van ons gratis intakegesprek. Meteen een intake inplannen of meer informatie? Bel ons!

  Totaalleverancier op het gebied van beveiliging

  Mobiele surveillance

  Objectbeveiliging

  Receptiediensten

  Collectieve beveiliging

  Tijdelijke beveiliging

  BDG Beveiliging levert representatieve beveiligers

  Beveiligers van BDG Beveiliging blinken naast beveiligen ook uit in dienstverlening. Wij weten als geen ander dat een eerste indruk vaak bepalend is. Onze mensen beschikken over de juiste uitstraling en houding om uw bedrijf representatief te vertegenwoordigen. Zij worden regelmatig gescreend, en zijn met zorg geselecteerd en getraind op dienstverlening. Wij bieden onder andere objectbeveiligers, receptiediensten en hospitality services aan. Als hét visitekaartje van uw bedrijf zorgen zij naast excellente beveiliging voor een positieve contactervaring voor uw bezoekers.

  BDG Beveiliging in ...

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  BDG Beveiliging in Nieuwegein: ons dienstenpakket

  Beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging beschikt over een ruim dienstenpakket en representatieve beveiligers. Wij hebben voor iedere situatie een passende oplossing. Wilt u bijvoorbeeld uw receptie outsourcen, of u eigen team tijdelijk versterken? Dan kunt u gebruik maken van onze receptiediensten. Dit zijn gastvrouwen en gastheren die uw bezoekers gastvrij ontvangen en ook zorgen voor een veilige werkomgeving. Denk hierbij aan terrein- en monitorbewaking, toegangscontrole, ontvangst van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon. Indien gewenst kunnen zij ook in het bedrijfsuniform van uw bedrijf aantreden. Voor deze en andere services kunt u terecht bij ons beveiligingsbedrijf in Nieuwegein. Een selectie van onze belangrijkste services:

  • Mobiele surveillance
  • Collectieve beveiliging
  • Tijdelijke beveiliging (camerasystemen en alarmsystemen)
  • Objectbeveiliging / objectbeveiliger
  • Receptiediensten

  beveiligings diensten van BDG in...

  Beveiliging in Nieuwegein is zo geregeld

  Wilt u beveiligd worden door een erkend beveiligingsbedrijf in Nieuwegein? BDG Beveiliging is dé specialist in de regio. Wij hebben een groot assortiment aan diensten en beschikken over representatieve beveiligers. Het aanmeldproces is eenvoudig. Wij bieden u een gratis intakegesprek aan waarin wij nader kennis maken met u en uw wensen. Vervolgens stellen wij een persoonlijk beveiligingsplan op zodat u weet wat u van ons mag verwachten en waarin alle afspraken helder op papier staan. Bij akkoord nemen wij de beveiliging van u over en bent u verzekerd van een goede beveiliging van uw eigendommen. Ook snel beveiligd worden in Nieuwegein? Bel ons voor een gratis intakegesprek.

  Contact met beveiligingsbedrijf BDG in Nieuwegein

  Direct contact met een beveiligingsbedrijf in Nieuwegein? Neem dan contact op met BDG Beveiliging. Wij bieden onder andere objectbeveiliging, receptiediensten en mobiele surveillance. Voor een gratis intakegesprek of meer informatie kunt u bellen naar: 0342 – 404070, ons mailen op info@bdgbeveiliging.nl of het contactformulier op de website invullen.