• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Beveiligingsbedrijf Leeuwarden | Bel voor een gratis intake

  Beveiligingsbedrijf in Leeuwarden: blinkt uit in dienstverlening

  Wilt u een beveiligingsbedrijf in Leeuwarden in de arm nemen? BDG Beveiliging blinkt naast beveiligen ook uit in dienstverlening. Wij beseffen als geen ander dat een beveiliger een visitekaartje is voor uw bedrijf. Onze medewerkers zijn onderworpen aan een zorgvuldig selectieproces, en blinken naast beveiligen ook uit in dienstverlening. Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een gratis intakegesprek.

  Totaalleverancier op het gebied van beveiliging

  Mobiele surveillance

  Objectbeveiliging

  Receptiediensten

  Collectieve beveiliging

  Tijdelijke beveiliging

  Onze beveiligers maken het verschil

  Behoefte aan excellente beveiligers om op te treden als het visitekaartje van uw bedrijf in Leeuwarden? Beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging besteedt veel zorg en aandacht aan het selecteren en trainen van haar personeel. Hierdoor blinken zij naast beveiligen ook uit in dienstverlening. Onze medewerkers hebben de juiste uitstraling en zijn daarnaast ook bedreven in het uitvoeren van receptie- en servicetaken. Zo bent u verzekerd van solide beveiligers die uw bedrijf met verve vertegenwoordigen.

  BDG Beveiliging in ...

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  BDG Beveiliging: ons dienstenaanbod

  Op zoek naar beveiliging om een oogje in het zeil te houden bij uw kantoorpand? Dan zou onze mobiele surveillance uitkomst kunnen bieden. Deze service is gespecialiseerd in het verzorgen van korte dienstverlening zoals openings-, sluit- en veiligheidsrondes. Uiteraard zijn zij 24/7 beschikbaar, ook voor het oplossen van ad hoc situaties. Heeft u reeds elders een abonnement lopen? Geen probleem! Onze BDG overstapservice regelt alles voor u, van tijdige opzegging, tot het overnemen van de sleutels en de communicatie met de alarmcentrale. Zo is overstappen een fluitje van een cent en wordt u niet geconfronteerd met dubbele kosten. Voor deze en al onze andere services kunt u terecht bij ons beveiligingsbedrijf in Leeuwarden. Wij beschikken onder andere over:

  • Mobiele surveillance
  • Collectieve beveiliging
  • Tijdelijke beveiliging (camera- en alarmsystemen)
  • Objectbeveiliging / objectbeveiliger
  • Receptiediensten

  beveiligings diensten van BDG in...

  24/7 beveiligd in Leeuwarden

  Uw beveiliging uitbesteden aan een ervaren beveiligingsbedrijf in Leeuwarden is zo geregeld. BDG Beveiliging beschikt over een ruime sortering aan diensten en goed getraind personeel. Na een gratis intakegesprek stellen wij een beveiligingsplan op maat voor u op waarna u de beveiliging aan ons over kunt dragen. Hierna heeft u er zelf geen omkijken meer naar en kunt u 24 uur per dag genieten van een veilig gevoel. Meer informatie of een gratis intakegesprek? Bel ons!

  Contact met beveiligingsbedrijf BDG in Leeuwarden

  Wilt u professioneel beveiligd worden door een erkend beveiligingsbedrijf in Leeuwarden? Neem dan snel contact met BDG Beveiliging voor een gratis intakegesprek. Wij beschikken over een groot dienstenpakket waaronder: objectbeveiliging, receptiediensten en mobiele surveillance. U bereikt ons door te bellen naar 0342 – 404070, ons te mailen op info@bdgbeveiliging.nl of door het contactformulier in te vullen op de website.