• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Beveiligingsbedrijf Lelystad | Gratis intakegesprek

  Beveiligingsbedrijf in Lelystad: dé expert in dienstverlening

  BDG Beveiliging is een beveiligingsbedrijf in Lelystad gespecialiseerd in dienstverlening. Wij beschikken wij over landelijke dekking en bieden een totaalpakket aan diensten aan op het gebied van beveiliging. Beveiligen doen wij inmiddels al meer dan 25 jaar en in die tijd hebben wij een goede reputatie opgebouwd op het gebied van dienstverlening. Onze beveiligers zijn met zorg geselecteerd en gericht getraind om uw bedrijf met verve te vertegenwoordigen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een gratis intakegesprek.

  Totaalleverancier op het gebied van beveiliging

  Mobiele surveillance

  Objectbeveiliging

  Receptiediensten

  Collectieve beveiliging

  Tijdelijke beveiliging

  Beveiligers met een grote plus

  Beveiligers van BDG Beveiliging zijn naast beveiligen ook bekwaam op het gebied van dienstverlening. Hiertoe worden zij met zorg geselecteerd en getraind op eigenschappen als uitstraling, integriteit en dienstverlening. Zij hebben een proactieve houding en zetten graag hun beste beentje voor bij hun opdrachtgever. Daarnaast beschikken wij ook over receptiediensten en hospitality services: representatieve beveiligers die naast hun beveiligingstaken ook uitblinken in gastvrijheid en het uitvoeren van receptiewerk en servicetaken.

  BDG Beveiliging in ...

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  Maak kennis met ons ruime dienstenaanbod

  Ons beveiligingsbedrijf in Lelystad biedt een totaalpakket van diensten en services op het gebied van beveiliging aan. Naast services als objectbeveiliging, receptiediensten en hospitality services bieden wij ook tijdelijke beveiliging in de vorm van mobiele camera’s en alarmsystemen aan. Ideaal om een oogje in het zeil te houden bij bijvoorbeeld de aanbouw of verbouw van uw woning of pand of een loods die u tijdelijk in gebruik heeft. Onze systemen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en kunnen oppervlaktes tot zo’n 12.000 m² efficiënt bewaken. Huren is al mogelijk vanaf enkele dagen. Deze en andere services vindt u bij BDG Beveiliging. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de belangrijkste services van ons beveiligingsbedrijf:

  • Mobiele surveillance
  • Collectieve beveiliging
  • Tijdelijke beveiliging (camera- en alarmsystemen)
  • Objectbeveiliging / objectbeveiliger
  • Receptiediensten

  beveiligings diensten van BDG in...

  24/7 onbezorgd beveiligd in Lelystad

  Liever geen omkijken naar uw beveiliging? Laat u dan beveiligen door BDG Beveiliging in Lelystad. Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring en een specialisatie in dienstverlening. Met ons ruime dienstenaanbod en representatieve beveiligers weten wij altijd een passende oplossing aan te bieden. Ook beveiligd worden door een beveiligingsbedrijf in Lelystad? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een gratis intake!

  Gratis intakegesprek bij beveiligingsbedrijf BDG in Lelystad

  Neem voor het uitbesteden van uw beveiliging contact op met beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging in Lelystad. Wij beschikken onder andere over objectbeveiliging, receptiediensten en mobiele surveillance. Voor een gratis intakegesprek of meer informatie kunt u ons bellen op 0342 – 404070, mailt u naar info@bdgbeveiliging.nl of vult u het contactformulier in op de website.