• Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt
  menu
  • Totaalleverancier
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Pro-actief en integer
  • één vast aanspreekpunt

  Beveiligingsbedrijf IJsselstein | Gratis intakegesprek

  Beveiligingsbedrijf in IJsselstein: 25 jaar ervaring

  Beveiliging inhuren bij een ervaren beveiligingsbedrijf in IJsselstein? Dan bent u bij BDG Beveiliging aan het juiste adres. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Als geen ander begrijpen wij dat een beveiliger representatief dient te zijn voor uw bedrijf of evenement. Zodoende selecteren wij onze beveiligers zorgvuldig op eigenschappen als uitstraling, integriteit en servicegerichtheid.

  Beveiligd zijn door BDG Beveiliging begint altijd met een gratis intakegesprek waarin wij elkaar leren kennen en de opdracht bespreken. Hierna stellen wij een op uw specifieke situatie toegespitst beveiligingsplan op, waarna u de beveiliging met gerust hart aan ons over kunt dragen. Meer informatie of direct een gratis intakegesprek inplannen? Neem dan snel contact met ons op!

  Totaalleverancier op het gebied van beveiliging

  Mobiele surveillance

  Objectbeveiliging

  Receptiediensten

  Collectieve beveiliging

  Tijdelijke beveiliging

  Zorgvuldig geselecteerde beveiligers

  Wie op zoek is naar een representatieve beveiliger in IJsselstein is bij beveiligingsbedrijf BDG aan het juiste adres. Wij beschikken over goed getraind personeel dat naast beveiligen ook uitblinkt in dienstverlening. Zij zijn in eerste instantie gastvrouw of -heer, maar kunnen indien de situatie daarom vraagt bekwaam optreden als beveiliger. Natuurlijk worden onze medewerkers regelmatig gescreend en beschikken wij ook over het keurmerk van de brancheorganisatie Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Zo bent u altijd verzekerd van uitstekend kwaliteit!

  BDG Beveiliging in ...

  BDG Beveiliging een veilig gevoel

  BDG Beveiliging: ons dienstenaanbod

  Beveiligingsbedrijf BDG Beveiliging biedt u een totaalpakket aan beveiligingsmogelijkheden aan in IJsselstein. Naast de inzet van beveiligers zijn wij ook gespecialiseerd in tijdelijke beveiliging. Denk hierbij aan de verhuur van mobiele alarm- en camerasystemen. Deze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. De bediening is eenvoudig en zij zijn altijd aangesloten op een erkende alarmcentrale. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om deze uit te breiden met signaalopvolging door onze eigen mobiele surveillance. Hieronder vindt u een selectie van onze services:

  • Mobiele surveillance
  • Collectieve beveiliging
  • Tijdelijke beveiliging (camera- en alarmsystemen)
  • Objectbeveiliging / objectbeveiliger
  • Receptiediensten

  beveiligings diensten van BDG in...

  Snel en eenvoudig 24/7 beveiligd in IJsselstein

  Wilt u snel en eenvoudig beveiligd worden door een gerenommeerd beveiligingsbedrijf in IJsselstein? BDG Beveiliging biedt een gratis intakegesprek aan, en beschikt over een groot assortiment aan diensten en representatief personeel. Wij luisteren goed naar uw wensen en verwerken dit in een gedegen veiligheidsplan, waarin ook alle afspraken worden vastgelegd. Zo weet u wat u van ons kan en mag verwachten en kunt u de beveiliging met een gerust hart aan ons overgedragen. Ook snel een goede beveiliging in IJsselstein? Bel ons voor meer informatie of een gratis intakegesprek!

  Gratis intakegesprek bij beveiligingsbedrijf BDG in IJsselstein

  Snel beveiligd zijn door een professioneel beveiligingsbedrijf in IJsselstein? Neem dan snel contact met BDG Beveiliging voor een gratis intakegesprek. Wij beschikken over een groot dienstenpakket waaronder: objectbeveiliging, receptiediensten en mobiele surveillance. U bereikt ons door te bellen naar 0342 – 404070, ons te mailen op info@bdgbeveiliging.nl of door het contactformulier in te vullen op de website.